Farger

Ibenholt 407

Når solen begynner å varme og snøen er borte fra terrassen kribler det i fingrene etter å sette ut hagemøbler, puter, blomster, spise god mat og nyte livet ute etter en lang vinterdvale inne.

Terrassen er den delen av huset som gir ett ekstra rom. Fargen du velger bør passe huset eller hyttas farge, arkitektur, landskap og natur. Personlighet er også viktig. Har du valgt kalde farger på huset, kan det være fint å velge kalde farger på terrassen og motsatt på varme hus.

Husk at mørke farger absorberer varme, og små barneføtter kan brenne seg. Det vil også kreve mer rengjøring om man bor i strøk med mye pollen og velger mørke gulv. De forskjellige trykkimpregnerte materialene vil også gjøre litt forskjell på fargen, og om treverket er nytt eller gammelt. Derfor anbefaler vi alltid å teste på en liten del av terrassen, slik at man får den fargen og resultat man ønsker.

Terrassebeis 407 Ibenholt er en mørk grå farge som er lekker mot skifer og rene elegante farger. Delikat mot grålige eller blå hus. Lyse møbler og fargesterke blomster vil kvikke opp uteplassen hvis du velger denne fargen.


Se alle farger

Er du en forhandler?


Skriv inn ditt forhandler-passordResept på; 407 Ibenholt, Oksydgul, BV006-FS004-SS080