Farger

Kalket 408

Når solen begynner å varme og snøen er borte fra terrassen kribler det i fingrene etter å sette ut hagemøbler, puter, blomster, spise god mat og nyte livet ute etter en lang vinterdvale inne.

Terrassen er den delen av huset som gir ett ekstra rom. Fargen du velger bør passe huset eller hyttas farge, arkitektur, landskap og natur. Personlighet er også viktig. Har du valgt kalde farger på huset, kan det være fint å velge kalde farger på terrassen og motsatt på varme hus.

Husk at mørke farger absorberer varme, og små barneføtter kan brenne seg. Det vil også kreve mer rengjøring om man bor i strøk med mye pollen og velger mørke gulv. De forskjellige trykkimpregnerte materialene vil også gjøre litt forskjell på fargen, og om treverket er nytt eller gammelt. Derfor anbefaler vi alltid å teste på en liten del av terrassen, slik at man får den fargen og resultat man ønsker.

Terrassebeis 408 Kalket er en slørete, beige tone, litt som sand. Passer godt hvis du har hvitt eller lys brunt hus. Sorte, gule eller oransje blomster gir en varm lunhet til terrassen din hvis du maler med denne fargen.


Se alle farger

Er du en forhandler?


Skriv inn ditt forhandler-passordResept på; 408 Kalket, Klar/C-base, HT046-OK010-RB001