Farger

Setergrå 411

Når solen begynner å varme og snøen er borte fra terrassen kribler det i fingrene etter å sette ut hagemøbler, puter, blomster, spise god mat og nyte livet ute etter en lang vinterdvale inne.

Terrassen er den delen av huset som gir ett ekstra rom. Fargen du velger bør passe huset eller hyttas farge, arkitektur, landskap og natur. Personlighet er også viktig. Har du valgt kalde farger på huset, kan det være fint å velge kalde farger på terrassen og motsatt på varme hus.

Husk at mørke farger absorberer varme, og små barneføtter kan brenne seg. Det vil også kreve mer rengjøring om man bor i strøk med mye pollen og velger mørke gulv. De forskjellige trykkimpregnerte materialene vil også gjøre litt forskjell på fargen, og om treverket er nytt eller gammelt. Derfor anbefaler vi alltid å teste på en liten del av terrassen, slik at man får den fargen og resultat man ønsker.

Terrassebeis 411 Setergrå har en grålig tone. Fargen forbindes ofte med naturlige ting som drivved, stein eller stål. Frisk opp terrassen med gule, oransje, røde og rosa blomster for å sette litt farge på tilværelsen.


Se alle farger

Er du en forhandler?


Skriv inn ditt forhandler-passordResept på; 411 Setergrå, Klar/C-base, HT025-OK007-SS020